Önska er alla en riktigt God Jul

Hej alla va ett tag sen sist varit mycket att hinna med. Säkert för er med nu när julen snart är här. :-)
Har spanat in massa olika pensionsförvaltare för att se lite vilka nyheter som komma skall och hur de syns precis innan jul gällande kampanjer, erbjudanden mm.
Känns som de flesta kör lite slutspurt på året med massa olika upplägg, och nyhetsutskick mm, vilket är kul och se då min uppfattning vid tidgare granskningar har varit att många är på tok för inaktiva överlag.

Fick höra på omvägar att både Moderna Pensionsvalet och Monetar har kört på julutskick där man har möjlighet att erbjuda samma typ av tjäns man själv sitter på till ngn i familjen för en rabatterad peng under 1 prövo år. Helt rätt tänk då det står i still i folks huvuden angående vad man ska köpa i present till sina nära och kära. Plus att många har ju gått i tankarna att bli mer aktiva kring sin pension men dock inte riktigt kommit igång av olika anledningar. En julklapp från någon som är nöjd med en pensionstjänst och dessutom är familj eller släkt kan vara den lilla knuffen i rätt riktning som krävs för att börja med det hela.

Kommer gå in i detalj i mellandagarna och berätta om lite nyheter hos vissa av de bolagen jag tagit upp tidigare.
Men nu ska jag forsätta att slå in paket och insupa julstämningen.

God Jul på er alla och hoppas ni får mycket god mat i er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0