Kollat in KPA,Svensk Fondservice och AMF Pension

Hej igen hoppas allt är bra med er, haft en liten längre break som jag skrev om förut då det varit lite snurrigt i privatlivet. Men har senaste veckan kommit igång ordentligt igen med mina efterforskningar kring olika pensionsförvaltare för mitt examensarbete. Och de förvaltarna jag kollat in denna gång är KPA, Svensk Fondservice och AMF Pension.

Den jag kommer gå in närmre på i detta inlägg är Svensk Fondservice.


Det första som slog mig var att jag själv uppfattat dem som väldigt stora och att deras verksamhet känns som dem har hållit på hur länge som helst. Men efter lite research hade jag rätt om att de var stora eftersom de har nästan 100 000 kunder, men blev riktigt förvånad att de endast har hållit på i 4 år. Grym marknadsföring och antagligen nöjda kunder som i sin tur rekommenderar vidare.

Några av de tjänster som tillhandahålls av svensk fondservice?

Aktiv PPM Förvaltning, där du kan välja mellan olika strategiska fonder utifrån vad du är för ngn typ av sparare. För att kunna hjälpa dig med dessa val har du alltifrån placeringsråd till analysarkiv till filosofier angående hur man ska investera mm.

Förvaltning av av fondförsäkringar har du svårt att frigöra tid för din fondförvaltning, bör du ta en koll på svensk fondservice lösning som faktiskt är välrenomerad. Som man ser  i olika ekonomiforum mm. Kommer  inte ihåg om det var dagen industri eller ngn annan blaska som skrev, de har en helt unik förvaltningsmodell om man tittar på vad marknaden har att erbjuda för den enskilda spararen.

Pensionspaketet är deras helhetstjänst med en mängd olika verktyg och försäkringar för ens egna pension, precis som andra förvaltare också har.Men man får en snabb och klar översiktsbild via detta paket, och sen i samråd med svensk fondservice expertis kan man lägga en pensionsstrategi om man vill. Det som många av deras kunder säger är att de kommunicerar hela tiden välidgt enkelt kring sånt som man vanligen tycker är supertråkigt gör svensk fondservice intressant och lättsmält. Vilket ändå om man tittar på mina andra granskningar får säga är ett bra betyg.

Som jag skrev förut ska jag inte skriva för långa redovisningar i ett och samma blogginlägg har fått en del feedback om detta av mina följare. Så klart jag lyssnar på er, nästa gång kommer jag gå in lite mer konkret och se hur svensk fondservice kundtjänst sköter sig, och även lite kort om hur aktiva är de i sociala medier.

Men avslutningsvis vill jag faktiskt ge ett stort plus för en snygg,clean och enkel navigerad site, kolla själva på
svenskfondservice.se

Ha en trevlig torsdagskväll så uppdaterar jag er vidare snart igen.

hej hej

Kommentarer
Postat av: Göran

Halloj där kan säga att jag hade alecta men hoppade på rekommendation över till Svensk Fondservice och är nöjd med deras heltäckningstjänst. Löjligt enkelt och jag behöver inte göra någonting.

2012-02-21 @ 14:58:01
Postat av: Anders Ljulin

Tack för en bra informativ blogg.

2012-02-21 @ 15:06:24
Postat av: Gösta Ek

Svensk Fondservice verkar ju inte så dumt,tycker pension är så jäkla trist. Men deras pensionspaket känns ju ganska enkelt faktiskt. Tack för bra blogg också

2012-02-22 @ 01:55:11
Postat av: Cecilia Bergman

Tack för tipset om Svensk Fondservice, jag va precis inne och kolla deras sida. Så nu har jag anmält mig till deras pensionspaket, kul att det tog för mig ca 5 år från ord till handling. Men vad är det man brukar säga bättre sent än aldrig.

2012-02-29 @ 18:22:21
Postat av: Lars Ern

Har faktiskt haft Svensk Fondservice i drygt 1 år och är än sålänge nöjd.

2012-02-29 @ 18:37:31
URL: http://www.svenskfondservice.se
Postat av: Stina Erixon

Tack för en bra blogg

2012-02-29 @ 18:40:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0